Dåligt med luft

Dåligt med luft

Hallå där bloggen! Det är i dessa tider som man märker ifall det är bra ventilation i hemmet eller inte och jag kan säga att här står det banne mig helt still. Ibland känns det som att jag bor i ett vakuum där luften varken kommer eller försvinner. När man är lite frusen av sig så kan det vara ganska skönt i och med att det oftast är varmt här, men när sommaren har kommit till Nyköping så föredrar jag nog en fungerande ventilation istället. Det känns som att man kliver in i en bastu när jag kommer hem efter jobbet och den största nackdelen med dålig ventilation är att man blir så fruktansvärt trött. Vilket beror på att det inte kommer någon ny luft in. Jag tänkte faktiskt ta tag i det här med min ventilation till helgen, men samtidigt så har jag en nödlösning som fungerar hyfsat bra och det är att jag öppnar fönsterna så att jag får lite korsdrag genom lägenheten. Hittills har det endast resulterat i att en kruka från fönsterbrädan har åkt i backen och det är mindre än vad det gjorde förra sommaren. Nackdelen är väl att jag inte kan ha fönsterna öppna när jag är på jobbet och på kvällarna kommer det in massa kryp i lägenheten. Så det bästa vore nog att få ventilationen fixad så fort som möjligt. Jag tänkte faktiskt kolla med någon granne om de har liknande problem för i sådana fall så är det antagligen stopp i röret eller något fel på ventilationstrumman. Är det bara jag som har problemet så kan jag nog lösa det problemet på egen hand, då är det bara ta en liten borste in i trummorna och se om man hittar något som förhindrar luften. Nu får jag önska er en trevlig helg!


Kommentarer är stängda.