Healing för att lindra sorgen efter min hund

Healing för att lindra sorgen efter min hund

Hejsan på er alla fina följare

Enda sedan min hund dog så har jag på något sätt känt mig både halv och väldigt ledsen, sorgen går liksom inte över. Något inom mig känns trasigt och väldigt ömt. Så nu ska jag ta hjälp av healing och se om det kan fungera. Jag har fått kontakt med en kvinna i Helsingborg som jobbar med healing och vad jag har förstått så kan healing hjälpa och lindra sorg, så det känner jag är väl värt ett försök.

En vän till mig har pratat väldigt gott om healing också så jag känner ju mig öppen nyfiken på att ge det en ärlig chans. Min hund var min bästa vän och hon fanns vid min sida i tolv års tid, så det är ju inte konstigt att det känns tomt utan henne. Jag saknar henne verkligen varje dag. Jag saknar sällskapet av en hund men än så länge är jag inte redo att skaffa en ny, fast att jag tror att jag kommer må bra av det när sorgen lättat. Mitt i den värsta sorgen kan det ju kännas som att jag försöker ersätta henne och det vill jag verkligen inte. Men samtidigt mår jag väldigt bra av att ha hund, både för sällskapet och för promenadernas skull.

Jag tror att jag skulle vilja ha en igen och någonstans hoppas jag nog att healing ska hjälpa mig att gå vidare. Jag kommer aldrig glömma henne, men samtidigt är det ju synd att gå och vara ledsen hela tiden också. Hon kommer inte komma tillbaka men jag tror heller inte att hon skulle vilja att jag är ensam hellre än att skaffa en ny hundkompis. Ingen kommer kunna ersätta henne ändå, och kanske det kan vara bra att i så fall ha en annan ras eller i alla fall annan färg. Vi får se helt enkelt. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.