Hjälp med utebelysningen

Hjälp med utebelysningen

Hejsan hoppsan bloggen! Den här gången tänkte jag faktiskt inte fokusera lika mycket på natur som jag brukar utan det blir lite mer trädgård och belysning faktiskt. Jag har en ganska så fin trädgård om jag får säga det själv, det är mycket fina blommor och så har jag en stor härlig altan med en soffgrupp som man kan koppla av i. Nu på sommaren så är det många sena kvällar som spenderas ute på altanen och jag har upptäckt en liten brist med min tomt tack vare det. Det är ljuset som brister lite, nog för att vi har ljusa sommarkvällar här uppe i Sundsvall men det blir fortfarande lite för mörkt och då är det inte så inbjudande att ligga i soffan ute på kvällarna. Allting har dock en lösning som man brukar säga och i det här fallet så är det belysning som är lösningen. Jag har en liten tanke på att ta hit en elektriker från Sundsvall som kan komma hit och hjälpa mig med att planera för att få lite extra belysning över trädgården. Tanken är att inte att bara skaffa belysning för altanen utan jag skulle även väldigt gärna vilja ha lite ljus för blommorna också, det tror jag skulle se riktigt häftigt ut. Sen är det klart att lite schyssta ljus till altanen är prioritet. Då krävs det dock som sagt en elektriker för att kunna dra el, jag har nämligen inget eluttag på utsidan av huset och jag vill inte behöva dra någon förlängningssladd genom fönstret utan. Om fönstret är öppet så kommer det flyga in massa mygg och knott in där, då lär jag inte kunna vara inomhus överhuvudtaget sen. Det kommer nog bli bra så småningom tror jag. Nu får jag runda av här och önska er en trevlig dag.  


Kommentarer är stängda.