Konst och målarkurs på Lidingö

Konst och målarkurs på Lidingö

Hej på er i vårsolen!

Som ni vet så har jag ett intresse för konst och att måla så därför har jag anmält mig till en målarkurs på Lidingö i slutet av maj. Kursen kommer hållas utomhus och vi ska få lära oss tekniker kring att måla natur och miljöbilder så det är något jag ser mycket fram emot. Det är inte så att jag har någon ambition att satsa professionellt på min konst, men måla får mig att må bra och därför är det en värdefull hobby för mig. Jag gillar färg och form och bild var alltid favoritämnet i skolan.

Jag kan ibland besöka olika utställningar för att kolla på konst och då kan det vara både målningar av olika slag, skulpturer eller andra skapelser. Det kan ge mig inspiration att sen själv gå hem och skapa eller ge mig idéer om vad jag vill lära mig för ny teknik eller liknande. Förutom konst så trivs jag väldigt bra ute i naturen och är ute mycket på promenader och fotograferar även en del, därför tänkte jag att denna kursen på Lidingö kan passa mig perfekt. De har lagt kursen i slutet av maj för att vädret förhoppningsvis kommer vara varmt och skönt.

Det kommer vara gemensam genomgång och praktiska moment med övningar tillsammans i en trädgård och sedan får vi ge oss ut på andra halvan av dagen och hitta en plats i området där vi vill sätta oss och måla. Sen är det en samling på slutet av dagen där man kan få möjlighet att ställa frågor eller få hjälp med något. Samma upplägg gäller för den andra dagen av helgkursen så jag tror att man kan hinna få med sig mycket nyttigt. Sen är det alltid roligt att träffa ny människor också. Ha nu en underbar och färgglad dag fina ni!


Kommentarer är stängda.