När skogspromenad inte räcker till får man ta till massage

När skogspromenad inte räcker till får man ta till massage

Hejsan på er i det härliga sommarvädret

Vanligtvis är mitt sätt att koppla av och få återhämtning ute i naturen, men just nu känns det som att jag behöver lite extra så imorgon har jag en härlig massage att se fram emot. Jag ska till en massör i Mölnlycke och försöka komma tillrätta med mina spända axlar. Jag vet ju att en hel del av besvären beror på jobbet men säkert också en hel del stress även från andra håll. Massage är något jag tänkt länge att jag skulle boka men det har inte blivit av förens nu.

Det var faktiskt en kollega som sa till mig att jag borde ta tag i det där och boka tid innan det går så långt att jag kanske inte kan gå till jobbet alls. Då kände jag att så långt vill jag ju verkligen inte att det ska gå så jag ringde och bokade tid. Jag fick en tid för massage redan imorgon så det var skönt, för när man väl bestämt sig för att boka så vill man väl oftast ha tid så snart som möjligt. Tack vare att jag hittade en massör i Mölnlycke så är det så skönt att det är på vägen hem, då har jag nära hem sen efteråt. Kanske inte så roligt att behöva sätta sig på bussen efter en massage när man känner sig lite mosig och mör. Nu kan jag promenera hem efteråt så det passar väldigt bra.

Jag ska passa på att använda mitt friskvårdsbidrag till detta, jag är så dålig på att använda det fast att det ju är jättebra att det finns. Jag vet att det är många som glömmer av att man har det men kolla med din arbetsgivare vad som gäller för just eran arbetsplats. Ibland har de olika samarbeten med olika ställen till exempel för extra rabatter och så. Nu är frukostrasten slut så det är dags att återgå till jobbet, men jag öskar er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.