Nu ser vi utsikten bättre igen efter fönsterputs

Nu ser vi utsikten bättre igen efter fönsterputs

Hejsan på er

När vi köpte huset i Örebro med panoramafönster så blev man så tagen av vyn och hur vackert det var. Dock tänkte vi inte så mycket på utmaningen med att fixa fönsterputs på alla höga fönster. När vårsolen kommer fram vill man ju alltid putsa fönster efter det slaskiga vintern. Men vi anlitade en firma för fönsterputs istället och det var så smidigt. Helt klart värt det hellre än att försöka sig på det själv.

Har man rätt redskap går det säkert bra men det är ändå ganska svårt att få det riktigt bra, så där som de som jobbar med det gör. De har både redskapen och rätt teknik för att få det bra. Det är så lätt annars att det blir såna där fula ränder som man stör sig på. Ofta ser man inte hur skitiga fönsterna varit förens man gjort fönsterputs på dem och ser skillnaden. Det finns en hel del olika företag både i Örebro och i resten av landet som erbjuder städtjänster och fönsterputs så det är inga problem att hitta en firma om man söker en. Sen vill man ju ha en som är både bra och har bra pris, men det finns många bra.

Utanför våra panoramafönster har vi en stor veranda och där gör jag ofta yoga om sommarkvällarna, eller på morgonen på lediga dagar. Det hinner jag sällan på vardagarna om morgonen för jag är alldeles för mycket tidsoptimist ändå och har svårt nog att göra det jag ska. Vissa dagar får jag vara glad om jag fått huvudet med mig till jobbet känns det som. Det är skönt att jag har en liten bit att köra till jobbet för då hinner jag vakna till i bilen på vägen dit. Bra musik gör susen. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.