Stenar med egenskaper

Stenar med egenskaper

Halli hallå bloggen! Det är onsdag och visst känns det åtminstone lite bra att halva veckan redan är passerad. Jag tycker inte om den här tiden på året, så mörkt och grått ute. Inte ens halva januari har gått och jag längtar redan efter våren, men den som väntar på något gott… Idag vill jag prata lite om stenar. Jag pratar naturligtvis inte om sådana stenar som du hittar ute i skogen, utan jag menar snarare stenar som har vissa egenskaper. För visste ni att det finns stenar och kristaller som sägs ha egenskaper som påverkar oss människor? Det är faktiskt sant och visst är det lite fascinerande. Jag har hört om stenar som bringar lycka och energi samtidigt som vissa andra bidrar till ett inre lugn. Ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt på att det finns en utomstående energi som kan påverka oss människor. Då känns det inte så konstigt om vissa objekt skulle kunna bidra till oss människor. Jag är väldigt förtjust i det här med naturens energi och funderar starkt på att köpa in någon form av sten för att se om det kan bidra med något. Om det är någon av er läsare som har en sådan sten så får ni gärna dela med er av era åsikter, vore intressant att få reda på hur andra upplever det. Jag vet att när jag var liten så hade jag alltid en sten med mig som jag tänkte skulle bringa mig lycka, men det var en vanlig sten som jag hittade på skolgården så jag tvivlar starkt på att det fanns någon effekt där faktiskt. Jag tänker faktiskt runda av här och bege mig hemåt, men innan jag gör det så vill jag önska er en fortsatt trevlig dag och kväll. Ha det så bra nu!


Kommentarer är stängda.