Viktigt att må bra

Viktigt att må bra

Hej där bloggen! Idag tänkte jag inte prata om min fritid, jag kommer prata om lite saker som får en att komma ner i varv, det är stressande tider för många och då kan det vara skönt att få lite tips på stresshantering. Det första jag tänkte prata om kan tyckas kännas lite obehagligt men det är faktiskt en bra metod som inte bara fungerar mot stress utan även mot fobier och dåliga vanor. Hypnos är något som väldigt få människor faktiskt vet är en bra behandlingsmetod och som gör att man kan hitta ett lugn. Det är nog många som är skeptiska till hypnos men jag kan säga att för mig har det fungerat de gångerna som jag har gjort det. Sen kan man inte garantera att hypnos fungerar för alla naturligtvis, utan det är som de flesta behandlingarna väldigt individuellt. Stresshantering är väldigt viktigt för allas välbefinnande, det är lätt att man börja må dåligt om det blir för mycket stress i vardagen. Ett annat tips som jag har är att ge sig ut i naturen. Att gå en promenad i skogen är väldigt bra för själen, jag känner att man kan släppa allt när man är ute i skogen och bara få vara sig själv. Naturen är en harmonisk plats där vi får chansen att slappna av. I Växjö har vi en del skog och jag brukar faktiskt gå ut en minst två gånger i veckan för att ta en promenad. Det minskar min stress och ökar min personliga stresshantering betydligt mer. För mig är det väldigt viktigt att jag mår bra och det är något som alla bör prioritera, när vi mår bra så gör det också att människorna runt omkring oss får bättre förutsättningar för att må bra. Ha en fin dag och är du stressad? Prova hypnos eller bara ta en skön promenad, det hjälper!  


Kommentarer är stängda.