Konstnärsmaterial för att måla vackra naturmotiv

Konstnärsmaterial för att måla vackra naturmotiv

Hej på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag åka till en butik i Linköping och köpa konstnärsmaterial för nu har jag så mycket inspiration att ge mig ut i det fina vädret och måla. Jag tycker allra mest om att måla naturmotiv och just nu är det ju så vackert ute med alla färgerna tack vare allt som blommar. Dessutom är det ju väldigt mycket skönare att sitta utomhus och måla nu när det är varmt och skönt.

Tänk er att ta med sig en duk, penslar och färg och sätta sig under ett träd i skuggan eller på en klippa och måla. Om jag har med lite picknick också så kan jag sitta i flera timmar. Men så tittade jag över mitt konstnärsmaterial igår och insåg att några av färgerna var slut och några hade torkat, dessutom är det några penslar som definitivt har sett sina bästa dagar. Så nu ska jag köpa lite nya grejer för nu när kvällarna är så ljumma och det dessutom är ljust så länge så kan man ju sitta efter jobbet.

På vintern hinner man ju nästan aldrig fånga dagsljuset de dagarna man jobbar, då är det mörkt både när man går till jobbet och när man går hem. Det finns ganska mycket konstnärsmaterial också på nätet och där handlar jag också ibland. Jag har en plats jag sett ut faktiskt som jag ska sätta mig och måla vid. Jag gick förbi där en dag när jag var ute och promenerade och när jag gick förbi där så tänkte jag att det skulle bli ett fint naturmotiv att måla av. Vacker natur är nog något av det bästa jag vet.

?Hoppas ni har en underbar dag och att ni haft en bra start på veckan. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.